0
0 producten in je winkelmandje

Anti cellulitis crème

Er bestaan veel mythes over cellulitis (sinaasappelhuid). Zo zou het smeren van een anti cellulitis crème niet helpen bij het voorkomen en verminderen van cellulitis. Een dermatologische anti cellulitis crème kan echter zeker bijdragen aan het verminderen van cellulitis. Bestel vandaag bij ons je anti cellulitis crème en je hebt het morgen in huis. Natuurlijk kun je de anti cellulitis crème ook afhalen in een van onze apotheken.

Het ontstaan van cellulitis

Cellulitis of sinaasappelhuid is de bobbelige structuur onder de huid die met de jaren kan ontstaan op bijvoorbeeld de dijen en billen. Vooral vrouwen krijgen cellulitis. Dit komt omdat vrouwen meer vetweefsel hebben en doordat zij te maken hebben met cyclische hormoonveranderingen. Gedurende de cyclus zwellen de bindweefselbanden in het vetweefsel meer of minder op, waardoor bobbels ontstaan. Met een anti cellulitis crème wordt het vetweefsel verminderd.

Ons advies: dermatologische anti cellulitis crème

Vichy Destock Silhouetverbetering Cellu Destock werkt in op zones waarop diëten niet werken en is een anti cellulitis crème tegen hardnekkige cellulitis. Heb je zones waar afslanken niet werkt, ondanks een intensief dieet? Of heb je cellulitis die niet glad wil worden? Onderzoek wijst uit dat deze anti cellulitis crème de afslankende effecten van evenwichtige voeding kan versnellen op de zones die hardnekkig weerstand bieden. Deelnemers die de anti cellulitis crème gebruikten zagen dat hun cellulitis na 7 dagen gladder was. Ook was hun omvang na 28 dagen afgenomen. Deze anti cellulitis crème werkt tegen overtollige rondingen en cellulitis op buik, taille, dijen, heup en billen en werkt waar diëten en afslanken geen effect op hebben.

Persoonlijk advies over anti cellulitis crème

Ben je nog niet zeker welke anti cellulitis crème het juiste product voor jou is? Of wil je algemener advies over de verzorging van cellulitis? Neem dan gerust contact op: onze klantenservice geeft je professioneel advies over cellulitis en anti cellulitis crème.

Contact

Contact BENU apotheken

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op.

Bel 035-2062770
Of stuur ons een e-mail.

Stuur een e-mail