Omhoog
0
0 producten in je winkelmandje

Shampoo tegen haaruitval

Op zoek naar een shampoo tegen haaruitval? Haaruitval kan erg onzeker maken, zowel bij mannen als bij vrouwen. Zeker voor vrouwen is kaalheid een onprettig idee, maar ook mannen kunnen zich hier heel vervelend door voelen. Gelukkig zijn er steeds meer soorten shampoo tegen haaruitval te koop. Bij Zorgvoormijnhuid.nl kun je diverse shampoos tegen haaruitval kopen. Bestel vandaag jouw shampoo tegen haaruitval en je hebt het morgen in huis.

Haaruitval producten

Naar alle producten

Shampoo tegen haaruitval van Vichy

Ons assortiment bevat een aantal effectieve producten van Vichy tegen haaruitval. Een aantal daarvoor is shampoo. Shampoo tegen haaruitval is eenvoudig te gebruiken, omdat je het gebruik ervan gewoon kun meenemen in je routine van verzorging. Het unieke thermaal bronwater vormt de basis van de dermatologische verzorgingsproducten van Vichy. Door het dermatologische karakter ervan is shampoo tegen haaruitval van Vichy alleen verkrijgbaar bij apotheken.

Shampoo tegen haaruitval: Vichy Dercos Aminexil Energieshampoo

Vichy Dercos Aminexil Energieshampoo versterkt de verankering van het haar. Aminexil, dat bij de apotheek het toonaangevende molecuul is geworden tegen haaruitval, is het resultaat van 10 jaar onderzoek en wordt beschermd door 2 patenten. Met deze shampoo tegen haaruitval wordt je haar weer sterk van de haarwortels tot de punten. Van de vrijwilligers in het onderzoek gaf 89% aan sterker haar te hebben en 90% vond het haar met deze shampoo veerkrachtiger.

Shampoo tegen haaruitval: Vichy Dercos Neogenic Shampoo

Vichy Dercos Neogenic Shampoo is te gebruiken door zowel mannen als vrouwen die last hebben van dunner wordend haar en een zichtbare hoofdhuid. Dit is de eerste shampoo tegen haaruitval met stemoxydine – een gepatenteerd molecuul - en pro-dichtheid technologie. Het resultaat is voller haar en een minder zichtbare hoofdhuid. Deze shampoo tegen haaruitval werkt op 5 parameters voor een vollere haardos en om de haargroei te stimuleren: Volume, Dichtheid, Kracht, Fixatie en Body. De shampoo geeft zelfs het dunste haar weer body zonder het te verzwaren.

Persoonlijk advies over shampoo tegen haaruitval

Heb je last van haaruitval en weet je niet welke shampoo je het best kunt kiezen? Onze klantenservice geeft je graag advies en houdt hierbij meteen rekening met jouw wensen en eventuele huidproblemen. Neem gerust contact op voor professioneel advies over shampoo tegen haaruitval.

Contact

Contact mediq apotheken

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op.

Heb je een vraag of was je niet thuis? Bel 088-7780253 voor een nieuwe afleverafspraak.

Stuur een email

Onze apotheken

onze mediq apotheken

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en vind een van onze 300 apotheken bij jou in de buurt.