Omhoog
0
0 producten in je winkelmandje

Eczeem gezicht

Is de huid van je gezicht gevoelig voor eczeem? Bij eczeem voelt je gezicht droog tot zeer droog aan. Eczeem in je gezicht kan rood of schilferig zijn. Vaak gaat eczeem in het gezicht gepaard met jeuk. Eczeem in het gezicht kan erg onzeker maken. Gelukkig zijn er steeds meer effectieve, dermatologische producten die eczeem in het gezicht kunnen verminderen. Onze producten zijn ook geschikt voor baby’s en kinderen met eczeem in het gezicht. Bestel vandaag je producten voor huidverzorging bij eczeem en je hebt het morgen in huis.

De juiste producten tegen eczeem

Naar alle producten

Kenmerken van eczeem in het gezicht

Eczeem in het gezicht is te herkennen aan droogheid, schilfers roodheid en jeuk. Een gezicht dat gevoelig is voor eczeem heeft ook een neiging tot ontstekingen. Bij eczeem is de huid van je gezicht droog tot zeer droog. De droogheid is een teken van een tekort aan lipiden, waardoor de huidbarrière niet goed functioneert. Daarom is het verstandig om bij eczeem in het gezicht niet te vaak te douchen of baden. Dit droogt de huid van je gezicht verder uit. Houd je gezicht met eczeem ook voldoende gehydrateerd en vet.

Eczeem gezicht: dermatologische huidverzorging

Een productlijn die geschikt is voor mensen met eczeem in het gezicht is Eucerin HyperSensitive. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de hypergevoelige gezichtshuid. Deze producten voorkomen hyperactiviteit van de huid en zorgen voor verlichting van bijvoorbeeld eczeem. Eucerin HyperSensitive UltraSENSITIVE Kalmerende crème Rijke textuur is een kalmerende crème voor hypergevoelige huid, zoals eczeem in het gezicht. Eucerin HyperSensitive AntiREDNESS Kalmerende Crème Rijke textuur is een crème voor hypergevoelige, rode huid. Eucerin is één van de meest aanbevolen huidverzorgingsmerken door dermatologen, ook bij eczeem in het gezicht. Het geeft ondersteuning en herstelt de gezondheid van de huid.

Persoonlijk advies bij eczeem in je gezicht

Heb je behoefte aan professioneel advies over jouw voor eczeem gevoelige gezicht? Of wil je weten welke producten je kunt kopen om de huid met eczeem in je gezicht te verzorgen? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Ons team voorziet je graag van deskundig advies bij eczeem op de gezichtshuid.

Contact

Contact mediq apotheken

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op.

Heb je een vraag of was je niet thuis? Bel 088-7780253 voor een nieuwe afleverafspraak.

Stuur een email

Onze apotheken

onze mediq apotheken

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en vind een van onze 300 apotheken bij jou in de buurt.