Omhoog
0
0 producten in je winkelmandje

Huidverzorging: reinigingsmelk

Je wilt graag een stralende, egale huid zonder oneffenheden? Dan is een reinigingsmelk onmisbaar in jouw huidverzorging!

Wat doet een reinigingsmelk?

De naam zegt het eigenlijk al: een reinigingsmelk reinigt jouw huid. Vuil, make-up, zweet en dode huidcellen stapelen zich op. Met een reinigingsmelk maak je je huid weer schoon. Hiermee voorkom je verstopte poriën, puistjes en andere oneffenheden. Een reinigingsmelk gebruik je niet alleen ’s avonds, maar ook in de ochtend. Tijdens je slaap produceert je huid namelijk ook afvalstoffen. Fijne bijkomstigheid: de producten die je daarna gebruikt, zoals een dag- of nachtcrème, serum of oogcrème, doen hun werk nóg beter op een frisse, gereinigde huid.

Hoe gebruik je een reinigingsmelk?

Kies een reinigingsmelk die bij jouw huidtype past. Er zijn bijvoorbeeld milks voor een droge, gevoelige of verouderende huid. Breng een beetje van het product aan op een wattenschijfje, en maak hier voorzichtig ronddraaiende bewegingen mee over je gezicht. Let op: voor het kwetsbare gebied rondom je ogen gebruik je een speciale oogmake-up remover. Die is nóg milder voor de dunne huid rondom je oogcontouren. De laatste restjes vuil plus de restjes reinigingsmelk verwijder je met een tonic.

Advies over reinigingsmelk?

De huidexperts van BENU Apotheken geven graag advies over welke reinigingsmelk bij jouw huid past. Kijk op Zorgvoormijnhuid.

Contact

Contact mediq apotheken

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op.

Heb je een vraag of was je niet thuis? Bel 088-7780253 voor een nieuwe afleverafspraak.

Stuur een email

Onze apotheken

onze mediq apotheken

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en vind een van onze 300 apotheken bij jou in de buurt.