Omhoog
0
0 producten in je winkelmandje

Online apotheek

Op zoek naar een apotheek waar je online kunt bestellen? Online apotheek Zorgvoormijnhuid.nl is onderdeel van BENU Apotheek. In onze webshop kun je veilig en betrouwbaar de dermatologische verzorgingsproducten van Eucerin, Avène, La Roche-Posay en Vichy kopen. Je hoeft dus niet meer speciaal naar een apotheek voor jouw favoriete producten voor huidverzorging. Bestel vandaag online en je hebt jouw bestelling morgen in huis. Een bestelling afhalen in een BENU Apotheek afhalen? Ook dat kan gewoon!

Apotheekmerken

Naar alle producten

Online apotheek voor Eucerin

Eucerin staat al 100 jaar voor innovatieve huidwetenschap. De huidverzorging van Eucerin is ontwikkeld in nauwe samenwerking met dermatologen en innovatieve wetenschappers. Door het medische karakter van Eucerin, wordt Eucerin alleen verkocht in apotheken.

Online apotheek voor Avène

Het thermaal water van Avène wordt rechtstreeks van de bron in Avène (Frankrijk) opgevangen. Daardoor blijven alle kalmerende, anti-irriterende en verzachtende eigenschappen compleet in tact. Avène heeft een breed aanbod met tientallen producten voor de gevoelige en overgevoelige huid.

Online apotheek voor La Roche-Posay

De producten van La Roche-Posay zijn in samenwerking met dermatologen ontwikkeld en sluiten aan op de wensen en behoeften van de gevoelige huid. La Roche-Posay wordt niet voor niets door dermatologen geadviseerd voor de verzorging van de gevoelige huid. De basis van de producten van La Roche-Posay is het unieke thermaal bronwater. Hierdoor krijgt La Roche-Posay een medisch karakter en kan La Roche-Posay alleen worden gekocht bij de apotheek.

Online apotheek voor Vichy

Het unieke thermaal bronwater vormt de basis van de dermatologische huidverzorgingsproducten van Vichy. Met de huidverzorging van Vichy is de ideale huid geen droom meer. Vichy is ontwikkeld om zorg te dragen voor het functioneren van je huid.

Advies bij het bestellen in onze online apotheek

Heb je eerst behoefte aan advies, voordat je een bestelling plaatst in onze online apotheek? Onze klantenservice helpt je graag verder met advies over jouw huid of huidprobleem en de producten die daarbij passen. Of vind het antwoord direct online onder ‘Huidadvies’.

Contact

Contact mediq apotheken

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op.


Stuur een email

Onze apotheken

onze mediq apotheken

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en vind een van onze 300 apotheken bij jou in de buurt.