Omhoog
0
0 producten in je winkelmandje

Bezorging van jouw bestelling
Zorgvoormijnhuid.nl bezorgt jouw bestelling wanneer het jou uitkomt. Je kunt zelf aangeven op welke dag je de producten wilt ontvangen. 

Wanneer je je opgeeft voor onze sms-service, ontvang je in de ochtend van de bezorgdag een sms over het tijdstip van de bezorging. Wij geven dan aan in welke 2 uren jouw bestelling bezorgen. Op werkdagen bezorgen wij tussen 12:00 uur en 21:00 uur, op zaterdag tussen 08:00 uur en 16:00 uur. 

Bestelling laten bezorgen op kantoor, bij de buren of ergens anders? Als je niet thuis bent, kunnen we jouw bestelling ook bij de buren of op een ander adres bezorgen. Je kunt dit tijdens het bestelproces aan ons doorgeven. 

De standaard bezorgkosten zijn € 1,95. Bij bestellingen boven € 50,- betaal je geen bezorgkosten. Laat jouw bestelling in een BENU Apotheek bezorgen? , Dan betaal je geen bezorgkosten.

Niet thuis op het moment van bezorging? Maak dan een nieuwe bezorgafspraak op telefoonnummer: 088 282 19 99
Voor overige vragen over jouw bestelling: bel 088 778 02 53 

Afhalen bij BENU

Je kunt jouw bestelling ook afhalen in één van onze BENU Apotheken. Tijdens het bestelproces kun je aangeven in welke BENU Apotheek je jouw producten wilt afhalen. 

Wanneer je je opgeeft voor onze sms-service, ontvang je op de bezorgdag een sms over het tijdstip van de bezorging. Wij geven dan aan in welke 2 uren wij de bestelling in de BENU Apotheek van jouw keuze bezorgen. Je betaalt dan géén bezorgkosten. 

Contact

Contact mediq apotheken

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op.

Heb je een vraag over de status van je bestelling? Bel ons op 088-2821999

Stuur een email

Onze apotheken

onze mediq apotheken

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en vind een van onze 300 apotheken bij jou in de buurt.