Omhoog
0
0 producten in je winkelmandje

Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en wordt regelmatig bijgewerkt. 

BENU Apotheken, handelend onder de naam Zorgvoormijnhuid.nl staat echter niet in voor de juistheid en/of volledigheid van de informatie op deze website. De informatie op deze website dient uitsluitend ter algemene informatie en is niet bindend. De informatie is geschreven in beknopte vorm en niet uitputtend. De informatie kan niet als vervanging van een consult of behandeling bij een arts worden gezien. Evenmin kan aan de informatie op deze website diagnostische of therapeutische waarde worden ontleend.

Behalve indien expliciet anders vermeld, is BENU Apotheken niet aansprakelijk voor de effectiviteit van de aangeboden producten, inhoud van de bijsluiterteksten, informatieteksten, omschrijvingen van behandelingsmethoden en overige tekstuele omschrijvingen op deze website, noch worden hier garanties op gegeven. 

Met het gebruik van deze website accepteert de gebruiker dat dit voor eigen risico geschiedt en dat alle verantwoordelijkheid verband houdende met het gebruik van deze website en de op deze website vermelde informatie bij de gebruiker ligt. 

BENU Apotheken is niet aansprakelijk voor welke directe en/of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit, of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website of de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te kunnen raadplegen. Noch is BENU Apotheken aansprakelijk voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van het gebruik van informatie die op deze site beschikbaar is of door middel van deze site is gevonden. 

Deze website bevat links naar sites van derden, die niet onder de controle van BENU Apotheken, handelend onder de naam Zorgvoormijnhuid.nl vallen. BENU Apotheken, handelend onder de naam Zorgvoormijnhuid.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van deze websites. BENU Apotheken, handelend onder de naam Zorgvoormijnhuid.nl biedt deze links slechts aan als service, en is op geen enkele manier verbonden of gelieerd aan de betreffende bedrijven. 

De aangeboden informatie mag slechts worden aangewend voor informeel, persoonlijk gebruik. Zorgvoormijnhuid.nl  is als handelsnaam en merk geregistreerd door BENU Apotheken. BENU Apotheken is als handelsnaam en als merk geregistreerd door BENU, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 30022082.

Contact

Contact mediq apotheken

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op.

Heb je een vraag over de status van je bestelling? Bel ons op 088-2821999

Stuur een email

Onze apotheken

onze mediq apotheken

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en vind een van onze 300 apotheken bij jou in de buurt.