0
0 producten in je winkelmandje

Disclaimer

Versie: november 2017

BENU Apotheken B.V., handelend onder de naam zorgvoormijnhuid.nl (hierna BENU) stelt de website zorgvoormijhuid.nl met de grootst mogelijke zorg samen en werkt deze website regelmatig bij. Het kan voorkomen dat er onjuistheden en/of onvolledigheden op de website staan. BENU staat dan ook niet in voor de volledige juistheid en/of volledigheid van de informatie op deze website. De informatie op deze website dient uitsluitend ter algemene informatie en is niet bindend. De informatie is geschreven in beknopte vorm en niet uitputtend. De informatie kan niet als vervanging van een consult of behandeling bij een arts worden gezien. Evenmin kan aan de informatie op deze website diagnostische of therapeutische waarde worden ontleend.

Leest u een onjuistheid en/of onvolledigheid op onze website? Dan vragen we u dit te melden bij ons door een e-mail te sturen naar info@zorgvoormijnhuid.nl.

BENU is niet aansprakelijk voor welke directe en/of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit, of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website of de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te kunnen raadplegen. Ook is BENU niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van het gebruik van informatie die op deze site beschikbaar is of door middel van deze site is gevonden. 

Deze website bevat links naar sites van derden, die niet onder de controle van BENU, handelend onder de naam zorgvoormijnhuid.nl vallen. BENU is op geen enkele manier verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van deze websites. BENU biedt links van derden slechts aan als service en is op geen enkele manier verbonden of gelieerd aan deze bedrijven. Contact

Contact BENU apotheken

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op.

Bel 035-2062770
Of stuur ons een e-mail.

Stuur een e-mail