0
0 producten in je winkelmandje

Retourneren

Wanneer krijg ik mijn geld terug?
Hebben wij jouw retour gestuurde product ontvangen, dan beoordelen wij deze en zorgen ervoor dat het bedrag zo snel mogelijk op de bankrekening staat waarmee de bestelling is betaald.

Hoe kan ik een artikel retourneren?
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Zorgvoormijnhuid.nl zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de zorgvoormijnhuid.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@zorgvoormijnhuid.nl . Email altijd uw track en trace nummer die u ontvangt van Postnl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Zorgvoormijnhuid.nl
Antwoordnummer 617
1400 WB Bussum

Zijn er uitzonderingen voor het retour sturen van mijn bestelling? 
We zijn flexibel in het retour nemen van een bestelling. Maar er zijn wel een paar uitzonderingen:
- Geopende producten, waarvan de verpakking is beschadigd of de seal is verbroken.
- Gebruikte producten, tenzij er iets mis is met de kwaliteit.
- Producten die je in  een BENU Apotheek hebt gekocht kun je niet retourneren via zorgvoormijnhuid.nl;

Twijfel je of je een bestelling kunt retourneren of ben je het niet eens met de uitzonderingen die we maken? Neem dan contact met ons op ; wij zoeken graag naar een oplossing.


Contact

Contact BENU apotheken

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op.

Bel 035-2062770
Of stuur ons een e-mail.

Stuur een e-mail