0
0 producten in je winkelmandje

VICHY SLOW AGE: FEEL YOUNG. AGE SLOW.

Veroudering is een natuurlijk en doorgaand proces. Dat kunnen we niet stoppen, maar we kunnen wel dagelijks ons best doen om mooi oud te worden. Tot nu toe ging anti-veroudering vooral over het corrigeren van vroegere schade op de huid en het creëren van een kunstmatige jeugdigheid. Nu gaat Vichy een stap verder.

Vichy Laboratoires heeft namelijk een nieuwe richting verkend: het vertragen van het verouderingsproces. Dat zorgt voor een langer jong uitziende huid. Vichy heeft het product Slow Âge genoemd.

DE ANTI-AGING REVOLUTIE: SLOW AGE

3 KRACHTIGE INGREDIËNTEN

Slow Âge bevat de wortel van baïcaline, een krachtig natuurlijk ingrediënt en tevens anti-oxidant, om de schadelijke effecten van vrije radicalen te bestrijden. Dit wordt gecombineerd met Bifidus, een probiotica voor de bescherming van de huid en het beroemde Mineraliserend water van Vichy dat rijk is aan 15 mineralen. Slow Âge bevat ook een SPF25 UVA/UVB zonbescherming.

RESULTATEN

Slow Âge vertraagt het huidverouderings-proces. Het zorgt ervoor dat fijne lijntjes en rimpels verminderen, een oneffen huid en zelfs donkere vlekjes worden voorkomen. De huid blijft stevig en elastisch. Dag na dag is uw huid gehydrateerd, fris en heeft een jeugdige gloed.

Contact

Contact BENU apotheken

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op.

Bel 035-2062770
Of stuur ons een e-mail.

Stuur een e-mail