0
0 producten in je winkelmandje

Weleda Granaatappel Verstevigende oogcontourcrème

Verzacht rimpels rondom je ogen
  • Te gebruiken bij

    Tekenen van huidveroudering en rimpels rondom je ogen.

  • Gebruiksadvies

    Breng 's ochtends en 's avonds een kleine hoeveelheid aan op de huid rondom je ogen. Lichtjes met je vingertoppen intrommelen.

Verzacht rimpels rondom je ogen

Oogcontourcrème voor de ouder wordende huid

Weleda Granaatappel Verstevigende Oogcontourcrème verzacht rimpeltjes rondom je ogen en geeft je huid extra vitaliteit en stevigheid. Deze oogcontourcrème van Weleda is vrij van parfum ook geschikt voor wie contactlenzen draagt. Gemaakt op basis van granaatappelpitten. De granaatappelpit heeft een antioxidante werking. 

Weleda Granaatappel Verstevigende Oogcontourcrème 

Weleda Granaatappel Verstevigende Oogcontourcrème is onderdeel van de Granaatappel Grenade gezichtsverzorgingslijn voor de ouder wordende huid. In deze productlijn worden de antioxidante werkingen van de granaatappelpit optimaal benut om rimpels te verminderen en huidregeneratie te stimuleren. Zoals alle producten van Weleda worden ook de Granaatappel Grenade producten gemaakt in nauwe samenwerking met de natuur, zonder synthetische of chemische stoffen. 

Weleda natuurlijke gezichtsverzorging

De Zwitserse filosoof en natuurwetenschapper Dr. Rudolf Steiner en de Nederlandse vrouwenarts Dr. Ita Wegman richtten Weleda op in 1921. Bijna alle producten van Weleda vallen onder het keurmerk NATRUE, het strengste internationale keurmerk voor natuurcosmetica. Dat betekent dat de producten van Weleda, zoals ook Weleda Granaatappel Verstevigende Oogcontourcrème, zijn gemaakt van uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten. Weleda Oogcontourcrème is niet op dieren getest en de hele productieketen is mens- en natuurvriendelijk. Dit product is 100% vegan.

Allergie

Volledig vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, siliconen, ingrediënten van minerale oorsprong of genetisch gemanipuleerde ingrediënten.

Ingredienten

Water/Bronwater, Sesamolie, Alcohol, Jojobaolie, Glyceryl stearaat SE, Macadamianootolie, Sheabutter, Tarwekiemolie, Onverzeepbare bestanddelen van olijfolie, Zonnebloemolie, Granaatappelpitolie, Arganolie, Pluimgierstextract, Extract van stekelige muisdoorn, Extract van zonnebloemblaadjes en Xanthaan.

Te combineren met

Huidavies voor apothekersassistente

Schrijf een review

Beoordeling
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Contact

Contact BENU apotheken

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op.

Bel 035-2062770
Of stuur ons een e-mail.

Stuur een e-mail