0
0 producten in je winkelmandje

Weleda Baby Sensitive Witte Malva Gezichtscrème

Verzachting van de gevoelige huid van het babygezicht
  • Te gebruiken bij

    Baby’s met een gevoelige of zeer gevoelige huid.

  • Gebruiksadvies

    Breng indien nodig dagelijks een kleine hoeveelheid gezichtscrème zacht aan op de gezichtshuid van je baby.

Verzachting van de gevoelige huid van het babygezicht

Babygezicht verzorgen met Weleda Baby Sensitive Witte Malva Gezichtscrème
Weleda Baby Sensitive Witte Malva Gezichtscrème is speciaal ontwikkeld voor baby’s met een gevoelige tot zeer gevoelige huid. De crème voor het gezicht van je baby zorgt voor een intensieve verzorging en draagt bij aan de hydratatie en voeding van de gevoelige babyhuid. Bovendien beschermt de gezichtscrème tegen invloeden van buitenaf. Weleda Baby Sensitive Witte Malva Gezichtscrème is parfumvrij en geschikt vanaf de geboorte. Ook voor volwassenen met een gevoelige huid in het gezicht kan deze gezichtscrème met natuurlijke ingrediënten een fijn verzorgingsproduct zijn. Speciaal voor de gevoelige babyhuid is Weleda Baby Sensitive Witte Malva Gezichtscrème verrijkt met extracten van het driekleurig viooltje en witte malva. Beide bloemen dragen bij aan het verzachten van de zeer gevoelige huid. Weleda Baby Sensitive Witte Malva Gezichtscrème is verkrijgbaar in een tube van 50 ml.

Weleda Baby Sensitive Witte Malva Gezichtscrème voor de gevoelige babyhuid
Weleda Baby Sensitive Witte Malva Gezichtscrème is onderdeel van de productlijn Weleda Baby Sensitive Witte Malva babyverzorging. Deze natuurlijke babyverzorging van Weleda is ontwikkeld voor baby’s met een gevoelige huid. Weleda Baby Sensitive Witte Malva Gezichtscrème voor de gevoelige babyhuid bevat extract van het driekleurig viooltje. Deze bloem heeft een vochtinbrengende en beschermende invloed op de huid. Dat maakt Weleda Baby Sensitive Witte Malva Gezichtscrème zeer geschikt voor de verzorging van de droge en gevoelige huid. 

Weleda natuurlijke babyverzorging

Al in 1921 werd Weleda opgericht door de Zwitserse filosoof en natuurwetenschapper Dr. Rudolf Steiner in samenwerking met de Nederlandse vrouwenarts Dr. Ita Wegman. Vrijwel alle producten van Weleda vallen onder het keurmerk NATRUE, het strengste internationale keurmerk voor natuurcosmetica. Dat betekent dat de producten van Weleda, zoals Weleda Baby Sensitive Witte Malva Gezichtscrème, zijn gemaakt van uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten. Weleda Baby Sensitive Witte Malva Gezichtscrème is niet op dieren getest en de hele productieketen is mens- en natuurvriendelijk. 

Allergie

Volledig vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, siliconen, ingrediënten van minerale oorsprong of genetisch gemanipuleerde ingrediënten.

Ingredienten

WATER/BRONWATER, KOKOSOLIE, SESAMOLIE, GLYCERINE, ALCOHOL, AMANDELOLIE, BIJENWAS, CETEARYLGLUCOSIDE, GLYCERYLSTEARAAT SE, BERNAGIEZAADOLIE, DISTELOLIE, ONVERZEEPBARE BESTANDDELEN VAN ZONNEBLOEMOLIE, GEHYDREERDE KOKOSGLYCERIDE, EXTRACT VAN ECHTE HEEMSTWORTEL, EXTRACT VAN HET DRIEKLEURIG VIOOLTJE, XANTHAAN, MELKZUUR, GLYCERYLCAPRYLAAT.

Te combineren met

Huidavies voor apothekersassistente

Schrijf een review

Beoordeling
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Contact

Contact BENU apotheken

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op.

Bel 035-2062770
Of stuur ons een e-mail.

Stuur een e-mail