Omhoog
0
0 producten in je winkelmandje

Natuurlijke verzorging

Mogelijk kies je graag bewust voor natuurlijke verzorging voor je huid. Natuurlijke verzorging bestaat uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Bij Zorgvoormijnhuid.nl kun je diverse producten kopen voor de natuurlijke verzorging van je huid, zowel voor je gezicht als voor de rest van je lichaam. Bestel vandaag jouw producten voor natuurlijke verzorging en je hebt ze morgen in huis.

Weleda. Natuurlijke verzorging

Naar Weleda

Natuurlijke verzorging met de kracht van de natuur

Bij natuurlijke verzorging is het uitgangspunt dat de natuur het beste in staat is om de juiste ingrediënten te bieden voor de verzorging van de huid. Bij het ontwikkelen van natuurlijke verzorging wordt gebruikgemaakt van de kracht van de natuur. Werkzame, natuurlijke stoffen vormen de basis van natuurlijke verzorging. Denk hierbij aan extracten van calendula, arnica, lavendel en rozemarijn. Ook wordt er bij natuurlijke verzorging vaak gebruikgemaakt van natuurlijke oliën, zoals amandelolie, sesamolie en kokosolie.

Keurmerk voor natuurlijke verzorging: NATRUE

Er bestaan diverse keurmerken voor natuurlijke verzorging. Een hiervan in NATRUE. Dit is het strengste internationale keurmerk voor natuurlijke verzorging. Producten voor natuurlijke verzorging die dit keurmerk mogen gebruiken zijn gemaakt van uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten. Natuurlijke verzorging is vrij van synthetische toevoegingen, afgeleiden van siliconen of petroleum en genetisch gemanipuleerde ingrediënten. Natuurlijke verzorging met het keurmerk NATRUE heeft daarnaast een mens- en natuurvriendelijke productieketen en is niet getest op dieren.

Persoonlijk advies over natuurlijke verzorging

Heb je vragen over natuurlijke verzorging of twijfel je tussen twee verzorgingsproducten? Of wil je advies over welke natuurlijke verzorging het beste past bij jouw huidtype of huidprobleem? Onze klantenservice geeft je graag advies over natuurlijke verzorging en houdt hierbij meteen rekening met jouw wensen en behoeften. Neem gerust contact op voor professioneel advies over natuurlijke verzorging.

Contact

Contact mediq apotheken

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op.

Heb je een vraag over de status van je bestelling? Bel ons op 088-2821999

Stuur een email

Onze apotheken

onze mediq apotheken

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en vind een van onze 300 apotheken bij jou in de buurt.