Omhoog
0
0 producten in je winkelmandje

Weleda

Al bijna een eeuw lang staat Weleda bekend om verzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten. Bij Zorgvoormijnhuid.nl kun je diverse verzorgingsproducten van Weleda kopen voor elk huidtype en iedere vorm van huidverzorging. Bestel vandaag jouw producten van Weleda in onze webshop en je hebt ze morgen in huis.

Weleda: al sinds 1921 natuurlijk en duurzaam

Al in 1921 werd Weleda opgericht door de Zwitserse filosoof en natuurwetenschapper Dr. Rudolf Steiner in samenwerking met de Nederlandse vrouwenarts Dr. Ita Wegman. Ook toen al bestond de basis uit natuurlijke ingrediënten, duurzame productie en aandacht voor mens en natuur.

Productlijnen natuurlijke verzorging met Weleda

Weleda heeft een zeer breed assortiment aan natuurlijke verzorging. Voor elk huidtype heeft Weleda passende verzorgingsproducten met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Favoriet onder jonge ouders is de natuurlijke babyverzorging van Weleda: zeepvrij en vrij van chemische en synthetische stoffen.

Keurmerk NATRUE en Weleda

Vandaag de dag vallen vrijwel alle producten van Weleda onder het keurmerk NATRUE, het strengste internationale keurmerk voor natuurcosmetica. Dat betekent dat de producten van Weleda zijn gemaakt van uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten, dat de hele productieketen mens- en natuurvriendelijk is en dat de producten niet getest worden op dieren.

Ook is Weleda vrij van synthetische toevoegingen, afgeleiden van siliconen of petroleum en genetisch gemanipuleerde ingrediënten.

Persoonlijk advies over producten van Weleda

Twijfel je over verschillende producten van Weleda en wil je hulp bij je keuze? Of wil je advies over het beste product van Weleda voor jouw huidtype of vorm van huidverzorging?

Onze klantenservice geeft je graag advies en houdt hierbij meteen rekening met jouw wensen en behoeften en eventuele huidproblemen. Neem gerust contact op voor professioneel advies voor de verzorging van je huid met de natuurlijke producten van Weleda.

Contact

Contact mediq apotheken

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op.

Heb je een vraag over de status van je bestelling? Bel ons op 088-2821999

Stuur een email

Onze apotheken

onze mediq apotheken

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en vind een van onze 300 apotheken bij jou in de buurt.